Eurostat Duyuru

25 Ağustos 2023 Cuma

Eurostat, Haziran 2023'te başlayacak olan Nowcasting konulu Avrupa İstatistik Ödülleri'nin 2. turunu duyurmaktan memnuniyet duyar.? Yarışma, Avrupa istatistikleri için Nowcasting alanında yenilikçiliği teşvik etmeyi amaçlamaktadır.? ENERJİ İSTATİSTİKLERİ NOWCASTING YARIŞMASI'nda ekipler, önemli enerji zaman serileri için resmi rakamların çok ötesinde nowcasts üretmek üzere gelişmiş modelleme teknikleri ve (neredeyse) gerçek zamanlı yardımcı veriler kullanmaya odaklanacaktır. Resmi Avrupa istatistiklerine en yakın tahminler Doğruluk için ödüllendirilecek ve tahmin modellerini en iyi belgeleyen ekip Tekrarlanabilirlik Ödülünü kazanacaktır. 

 

Yarışma 1 Haziran 2023 tarihinde başlayacak ve 31 Mart 2024 tarihine kadar on ay boyunca devam edecektir. 28 Eylül 2023 tarihine kadar kayıt yaptırın ve şansınızı tek başınıza ya da meslektaşlarınızdan oluşan bir ekiple deneyin. Şimdiden tahmin edilen zaman serisi başına 8.000 €'ya kadar kazanabilirsiniz. Eğer ekibiniz üç zaman serisinde de birinci olursa, bu turda 24.000 €'ya kadar kazanabilirsiniz. 

 

Avrupa İstatistik Ödülleri Programı hakkında daha fazla bilgi için lütfen Avrupa İstatistik Ödülleri web sitesine bakın veya daha fazla ayrıntı öğrenmek için bize bir satır bırakın.??? 



Katılmayı düşündüğünüz ve bu bilgileri paylaştığınız için şimdiden çok teşekkür ederiz,?? 

 

Avrupa İstatistik Ödülleri sekretaryası?? 

info@statistics-awards.eu?? 

https://statistics-awards.eu/